Pershkrimi

Bashkohuni me Timon dhe Pumbaa, miqtë tuaj të preferuar nga Mbreti Luan, për të qeshura skandaloze dhe aventura me shpirt të lartë dhe globit! Ndalesa e parë Boara Boara. Pumbaa merr trajtimin mbretëror kur vendasit e ishullit mendojnë se ai është mbreti i tyre i humbur prej kohësh! Është një mësim për miqësinë e vërtetë kur Pumbaa e godet atë të pasur dhe krimineli i keq Quint vjedh arin e tij në Yukon Con. Më pas, Timon dhe Pumbaa luajnë mblesëri për një çift ketrash fluturues të mallkuar nga dashuria në Saskatchewan Catch. Në Brazil Nuts, ka një gjëmim në xhunglën e Amazonës kur Timon & Pumbaa duhet të mposhtin disa gjarpërinj që duan t'i shërbejnë për darkë.

Shiko