Pershkrimi

Detari i legjendës inkuadrohet nga perëndesha Eris për vjedhjen e Librit të Paqes dhe duhet të udhëtojë në mbretërinë e saj në fund të botës për ta marrë atë dhe për të shpëtuar jetën e mikut të tij të fëmijërisë Princ Proteus.

Shiko