Pershkrimi

Kur ai refuzoi të mbështeste shtrigën e uritur për pushtet, djalin e mirë të këpucarit, Jakobi shndërrohet në një xhuxh gungaç me hundë të gjatë. Nga nëna e tyre që nuk njihet më, e tallur nga njerëzit e qytetit dhe e përzënë, Jakobi vrapon një ditë një patë në rrugë. Së bashku me kafshën e pranverës - në fakt e magjepsi vajza e mbretit Greta - Jakobi tani po përpiqet të bëjë transformimin për ta kthyer dhe vendosur zanatin e lig të shtrigës.

Shiko