Aventurat e Stiç (Stitch! The Movie) 2003 Filma Te Dubluar Ne Shqip

 

Pershkrimi

Aventurat e vazhdueshme të Lilo, një vajzë e vogël Havajane, dhe Stitch, jashtëtokësori më i kërkuar i galaktikës. Stitch, Pleakley dhe Dr. Jumba janë të gjithë pjesë e familjes tani. Por ajo që Lilo dhe Stitch nuk e dinë është se Dr. Jumba solli një nga "eksperimentet" e tij aliene në Hawaii.

Shiko