Pershkrimi

Mowgli ka jetuar në një fshat-burrë me njerkun e tij të vogël Ranjan dhe mikun e tij më të mirë Shanti. Por këlyshi i njeriut e ka ende atë ritmin e xhunglës në zemrën e tij dhe i mungon miqtë e tij të vjetër Baloo dhe Bagheera. Kur Mowgli endet përsëri në natyrë për pak argëtim, ai së shpejti gjen se tigri njeri-ngrënës Shere Khan po fshihet në hije dhe po planifikon hakmarrjen e tij.

Shiko