Lilo dhe Stitch ( Lilo and Stitch) - 2002 - Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Ndërsa Stitch, një eksperiment gjenetik i arratisur nga një planet i largët, bën kërdinë në Ishujt Havai, ai bëhet "këlyshi" i birësuar i huaj i një vajze të vogël të pavarur të quajtur Lilo dhe mëson për besnikërinë, miqësinë dhe 'ohanën, traditën havaiane të familjare.

Shiko