Spirit: Kali i Eger (Spirit: Stallion of the Cimarron) 2002 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Ndërsa një hamshor i egër udhëton përtej kufijve të Perëndimit të Vjetër, ai miqësohet me një të ri dhe gjen dashurinë e vërtetë me një pelë.

Shiko