Planeti i Thesarit (Treasure Planet) 2002 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

 

Pershkrimi

Kur djali i kabinës me galion hapësinor, Jim Hawkins, zbulon një hartë të një "placke të njëmijë botëve" ndërgalaktike, një kuzhinier kiborg i quajtur John Silver e mëson atë të luftojë supernovat dhe stuhitë hapësinore. Por, së shpejti, Jim kupton se Silver është një pirat që synon kryengritje!

Shiko