Herri Poter 2 Dhoma e Sekreteve (Harry Potter and the Chamber of Secrets) - 2002 - Filma Te Dubluar Ne Shqip

 

Pershkrimi

Makinat fluturojnë, pemët luftojnë dhe një kukudh shtëpiak misterioz vjen për të paralajmëruar Harry Potter në fillim të vitit të tij të dytë në Hogwarts. Aventura dhe rreziku i presin kur shkrimi i përgjakshëm në një mur njofton: Dhoma e të fshehtave është hapur. Për të shpëtuar Hogwarts-in do të kërkohen të gjitha aftësitë dhe guximi magjik i Harrit, Ronit dhe Hermiones.

Shiko