Alvin dhe Ketrushet takojne Njeriun Ujk ( Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman) - 2000 Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi


Është veçoria e tretë dhe e fundit me gjatësi të plotë të Chipmunks! Alvini po lufton me makthet e ujqërve. Alvini beson se fqinji i ri Z. Talbot është një ujk. Sigurisht, askush nuk e beson atë. Ndërkohë, djemtë po punojnë për produksionin shkollor të Dr. Jekyll & Mr. Hyde. Kur Alvini hedh në erë auditorin e shkollës, ai përjashtohet nga produksioni. Teodori vihet për të rritur mungesën e besimit. Alvini dhe Simon po përpiqen të zbulojnë sekretin e zotit Talbot. A do të shkojë shfaqja sipas planit apo do ta ngatërrojnë Chipmunks?!

Shiko