Pershkrimi

I vendosur disa vite pas filmit të parë, Ariel dhe Princi Eric janë martuar lumturisht me një vajzë, Melody. Për të mbrojtur Melody nga shtriga e detit, Morgana, ata nuk i kanë treguar asaj për trashëgiminë e saj sirene. Melody është kurioze dhe futet në det, ku takon miq të rinj. Por a do të bëhet ajo një peng në përpjekjen e Morganës për të marrë kontrollin e oqeanit nga Mbreti Triton?

Shiko