Pershkrimi

Brenda një flok dëbore ekziston toka magjike e Whoville. Në Whoville, jetojnë Whos, një lloj populli i ngjashëm me Munchkin-in. Të gjithë Whos i duan Krishtlindjet, por vetëm jashtë Whoville-it të tyre të dashur jeton Grinch. Grinch është një krijesë e keqe që urren Krishtlindjet dhe planifikon t'ia vjedhë atë nga Whos, të cilët ai i urren po aq. Megjithatë, një fëmijë i vogël, Cindy Lou Who, vendos të përpiqet të miqësohet me Grinçin.

Shiko