Pershkrimi

Tre fëmijë shndërrohen aksidentalisht në peshq pasi pinë një ilaç të bërë nga një shkencëtar i çuditshëm. Fëmijët përfundojnë në det, me një problem. Ata duhet të gjejnë dhe pinë antidotin brenda 48 orëve, ose të mbeten përgjithmonë si peshq.

Shiko