Pershkrimi

Winnie the Pooh, Piglet, Owl, Kanga, Roo dhe Rabbit po përgatisin një shtëpi dimërore të përshtatshme për Eeyore, gomarin e dëshpëruar përherë, por kërcimi i vazhdueshëm i Tiggerit i ndërpret përpjekjet e tyre. Rabbit sugjeron që Tigger të shkojë të gjejë të tjerë të llojit të tij me të cilët mund të kërcejë, por Tigger mendon se "gjëja më e mrekullueshme rreth tigrave është" se ai është "i vetmi!" Sidoqoftë, për çdo rast, maceja e gëzuar niset për të parë nëse mund të gjejë të afërm.

Shiko