Pershkrimi

Kuzco është një perandor egoist që thërret Paçën nga një fshat dhe për t'i thënë se shtëpia e tij do të shkatërrohet për t'i bërë vend shtëpisë së re verore të Kuzkos. Këshilltari i Kuzkos, Yzma, tenton të helmojë Kuzkon dhe aksidentalisht e kthen në një lama, e cila përfundon aksidentalisht në fshatin e Paçës. Pacha ofron të ndihmojë Kuzco nëse ai nuk i shkatërron shtëpinë e tij, dhe kështu ata krijojnë një partneritet të pamundur.

Shiko