Doktor Dulitell 1 (Dr Doliittle 1) - 1998 - Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Një mjek i suksesshëm dhe familjar i përkushtuar, John Dolittle duket se e ka botën në bisht, derisa një talent i ndrydhur prej kohësh që ai zotëronte si fëmijë, aftësia për të komunikuar me kafshët rizgjohet papritur me një hakmarrje! Tani çdo krijesë në distancë të madhe kërkon këshillën e mjekut të mirë, duke lëshuar një zinxhir të egër ngjarjesh që e kthen botën e tij përmbys!

Shiko