Pershkrimi

Kjo është historia e jashtëzakonshme e dy vëllezërve të quajtur Moisiu dhe Ramses, njëri i lindur nga gjaku mbretëror dhe tjetri jetim me një të kaluar të fshehtë. Duke u rritur si miqtë më të mirë, ata ndajnë një lidhje të fortë të rinisë shpirtërore dhe rivalitetit me natyrë të mirë. Por e vërteta përfundimisht do t'i vërë në kundërshtim, pasi njëri bëhet sundimtari i perandorisë më të fuqishme në tokë, dhe tjetri lideri i zgjedhur i popullit të tij! Përballja e tyre përfundimtare do të ndryshojë përgjithmonë jetën e tyre dhe botën.

Shiko