Pershkrimi

Rrethi i jetës vazhdon për Simbën, tashmë plotësisht i rritur dhe në vendin e tij të merituar si mbreti i Pride Rock. Simba dhe Nala kanë sjellë në jetë një vajzë, Kiara, e cila është po aq rebele sa babai i saj. Por Kiara i shpërqendron prindërit e saj kur i bie në sy Kovu, djali i luaneshës së keqe, Zira. A do t'ia vjedhë Kovu zemrën Kiarës?

Shiko