Pershkrimi

Profesor Phillip Brainard, një profesor me mendje të munguar, punon me asistentin e tij Weebo, duke u përpjekur të krijojë një substancë që është një burim i ri energjie dhe që do të shpëtojë Kolegjin Medfield, ku e dashura e tij Sara është presidente. Ai i ka munguar dasmës së tij dy herë, dhe pasditen e martesës së tij të tretë, profesor Brainard krijon flubber, i cili lejon objektet të fluturojnë nëpër ajër.

Shiko