Pershkrimi

Me nxitjen e shokëve të tij gargoil, Kuazimodo lë sigurinë e vetmuar të kullës së tij Notre Dame kundër dëshirës së kujdestarit të tij, gjykatësit të lig Claude Frollo. Ai shkon në Festivalin e Budallenjve dhe gjen shoqen e tij të parë të vërtetë, një grua rome të quajtur Esmeralda, e cila i beson atij një sekret. Kur sekreti zbulohet, Quasi shpejt e gjen veten duke luftuar për të shpëtuar njerëzit dhe qytetin që ai do.

Shiko