Pershkrimi

Të udhëhequra nga Woody, lodrat e Andit jetojnë të lumtura në dhomën e tij derisa ditëlindja e Andit të sjellë Buzz Lightyear në skenë. I frikësuar nga humbja e vendit të tij në zemrën e Andit, Woody komploton kundër Buzz. Por kur rrethanat ndajnë Buzz dhe Woody nga pronari i tyre, dyshja përfundimisht mëson të lënë mënjanë dallimet e tyre.

Shiko