Pershkrimi

Megjithëse Goofy gjithmonë thotë mirë, padija e tij e këndshme dhe gabimet e ngathëta rregullisht e vënë në siklet djalin e tij të vështirë adoleshent, Max. Kur shakaja e lehtë e Maksit me drejtorin e shkollës së tij të mesme më në fund e vë re dashurinë e tij prej kohësh, Roksanën, ai e pyet atë për një takim. Telashet e Maksit në shkollë e bindin Gofin se ai dhe djali duhet të shoqërohen me një udhëtim peshkimi ndër-vend, si ai që bëri me babain e tij kur ishte në moshën e Maksit, gjë që hedh një ngërç në planet e djalit të tij për t'i bërë përshtypje Roksanës.

Shiko