Pershkrimi

Një princ luan i ri është dëbuar nga krenaria e tij nga xhaxhai i tij mizor, i cili pretendon se vrau babanë e tij. Ndërsa xhaxhai sundon me një puthë hekuri, princi rritet përtej Savanës, duke jetuar sipas një filozofie: Mos u shqetësoni për pjesën tjetër të ditëve tuaja. Por kur e kaluara e tij ta ndjekë, princi i ri duhet të vendosë për fatin e tij: A do të mbetet ai një i dëbuar apo do të përballet me demonët e tij dhe do të bëhet ai që duhet të jetë?

Shiko