Pershkrimi

Në vend që të fluturojë për në Florida me njerëzit e tij, Kevin përfundon i vetëm në Nju Jork, ku merr një dhomë hoteli me kartën e kreditit të babait të tij – megjithë problemet nga një nëpunës dhe kambanë ndërhyrës. Por kur Kevin ndeshet me armiqtë e tij të vjetër, Banditët e Lagur, ai është i vendosur të prishë planet e tyre për të grabitur një dyqan lodrash në prag të Krishtlindjes.

Shiko