Beethoven 1 - 1992 - Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Familja Newton jeton në shtëpinë e tyre të rehatshme, por duket se diçka mungon. Kjo “vrimë” mbushet nga një qenush i vogël, i cili hyn në shtëpinë dhe jetën e tyre. Bethoven, siç quhet ai, rritet në një gjigant të një qeni ... një Shën Bernardi. Doktor Varnick, veterineri lokal ka një anë të fshehtë dhe të tmerrshme, e cila kërkon shumë qen për eksperimente. Bethoven është në listën e mjekëve të këqij.

Shiko