Dhelpra dhe Zagari (The Fox and the Hound) 1981 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Kur një dhelpër e vogël e egër me emrin Tod birësohet në një familje ferme, ai shpejt bëhet mik me një qenush qeni argëtues dhe të adhurueshëm të quajtur Copper. Jeta është plot me aventura gazmore derisa Copper pritet të marrë rolin e tij si një qen gjueti -- dhe objekti i kërkimit të tij është miku i tij më i mirë!

Shiko