101 Dalmatet (One Hundred and One Dalmatians) - 1961 (Full HD 1080p) - Filma Te Dubluar Ne Shqip

Përshkrim

Kur një pjellë këlyshësh dalmat rrëmbehen nga miqtë e Cruella De Vil, prindërit duhet t'i gjejnë ato para se ajo t'i përdorë ato për një deklaratë djallëzore të modës. Në një klasik të animacionit Disney, Pongo Dalmat është lodhur nga jeta e tij beqare-qen. Ai spiunon Perditën bukuroshe dhe manovron me zotërinë e tij, Roger, për të takuar pronaren e Perditës, Anitën. Pronarët bien në dashuri dhe martohen, duke i mbajtur së bashku edhe Pongo dhe Perdita. Pasi Perdita lind një pjellë prej 15 këlyshësh, shoqja e vjetër e Anitës, Cruella De Vil dëshiron t'i blejë të gjitha. Roger refuzon ofertën e saj, kështu që Cruella punëson vëllezërit kriminelë Badun për t'i vjedhur ata - kështu që ajo të ketë një pallto lesh.

Shiko

Shkarko KËTU