Dumbo 1941 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Dumbo është një foshnjë elefant i lindur me veshë të mëdhenj dhe një mungesë supreme besimi. Por falë shokut të tij edhe më të vogël, Timothy Mouse, pachyderm me madhësi një pintë mëson të kapërcejë të gjitha pengesat.

Shiko