Pershkrimi

Një princeshë e bukur e lindur në një mbretëri të largët është e destinuar nga një mallkim i tmerrshëm të shpojë gishtin e saj në boshtin e një rrote rrotulluese dhe të bjerë në një gjumë të thellë që mund të zgjohet vetëm nga puthja e parë e dashurisë së vërtetë. Të vendosur për ta mbrojtur atë, prindërit e saj kërkojnë nga tre zana që ta rrisin të fshehur. Por Maleficenti i keq është po aq i vendosur për të vulosur fatin e princeshës.

Shiko