Pershkrimi

Një vajzë e bukur, Borëbardha, strehohet në pyll në shtëpinë e shtatë xhuxhëve për t'u fshehur nga njerka e saj, Mbretëresha e ligë. Mbretëresha është xheloze sepse dëshiron të njihet si "më e bukura në tokë", dhe bukuria e Borëbardhës ia kalon asaj.

Shiko