Përshkrimi

Hirushja ka besim se ëndrrat e saj për një jetë më të mirë do të realizohen. Me ndihmën e miqve të saj besnikë të minjve dhe një valë të shkopit të Kumbarës së saj Zanash, leckat e Hirushes shndërrohen në mënyrë magjike në një fustan të lavdishëm dhe ajo shkon në Ballin Mbretëror. Por kur ora bie në mesnatë, magjia prishet, duke lënë një shapka xhami të vetme... çelësi i vetëm për fundin përfundimtar përrallor!

Shiko