Pershkrimi

Lodërbërësit të vetmuar Geppetto i përgjigjen dëshirave të tij kur Zana Blu arrin për të sjellë në jetë kukullën e tij prej druri, Pinocchio. Megjithatë, përpara se të bëhet një djalë i vërtetë, Pinocchio duhet të provojë se është i denjë ndërsa niset në një aventurë me ndihmësin dhe ndërgjegjen e tij fishkëllimë, Jiminy Cricket.

Shiko